NIEUW in ons assortiment NATURA - LIFE Honden en Kattenvoeding

Home » Hondenvoeding » Imperial Food

Imperial Food

 

Wat is Imperial Food ?

 

 

Hondenliefhebbers zijn vaak druk bezig met hun hond. Vooral in de jacht, het wedstrijdcircuit, de sledehondensport, canicross, agility en andere intensieve hondensporten wordt er veel van honden gevraagd, het zijn ware topatleten. Dat hier ook goede voeding tegenover moet staan lijkt ons vanzelfsprekend!

 
 

Ons product

ImperialFood is een 100% natuurlijk product, waar alleen ingrediënten in verwerkt worden die ook gebruikt worden voor de menselijke consumptie. Er is dus geen sprake van gebruik van afvalproducten, vulmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen of andere chemische stoffen. De eiwitbronnen zijn extreem licht verteerbaar en het vet is afkomstig van hoogwaardige dierlijke vetten. Daarnaast is het product vrij van tarwegluten. Ook voor minder actieve honden hebben wij speciale producten. Met de gevarieerde voedingslijn kunnen wij elke hond een passende brok aanbieden. Maar wat is nu precies het onderscheidende aan onze producten?

  • 100% natuurlijk
  • Tarwevrij (én deels glutenvrij)
  • Onderscheidend hoog (dierlijk) vetgehalte
  • Hoog verteerbaar
  • Zéér licht verteerbaar
  • Verhoogt vitaliteitsniveau
  • Uitsluitend gebaseerd op ingrediënten uit de humane voedingsindustrie
  • Premium kwaliteit varkensvlees of haring
  • Schoon product

ImperialFood is ontwikkeld uit passie en liefde voor honden. De gezondheid van de hond staat centraal. Onze producten dragen bij aan een gezond, vitaal, lang en gelukkig leven.

 

 

ImperialFood is ontwikkeld uit passie en liefde voor honden. De gezondheid van de hond staat centraal. Onze producten dragen bij aan een gezond, vitaal, lang en gelukkig leven.

 

 

"Dé uitkomst van de zoektocht naar een natuurlijk product dat écht doet wat het zegt"

 

Triple Layer Technology

 

De unieke drielaagse productietechniek is het resultaat van een technisch proces, dat in 1987 geïntroduceerd is door ImperialFood S.R.L.

De productietechniek bestaat uit twee fasen: allereerst het koken en extruderen van de geselecteerde ingrediënten. Het ‘extruderen’ betekent dat een deel van de ingrediënten gemengd worden. Vervolgens wordt dit mengsel door een matrijs geperst worden. Bij dit persen ontstaat een verhitting tot ongeveer 80 à 90°C. Door deze verhitting wordt de brok direct geconserveerd.